لیست اختراعات اکرم حیدری


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1402/10/02
تاریخ ثبت: 1403/04/31
خلاصه اختراع:

اسنك ها در دنيا به عنوان يك خوراكي جانك (Junk Food) معرفي شده كه هيچگونه ارزش غذايي نداشته و بيشتر به عنوان تفريح و سرگرمي استفاده مي شود، لذا بسياري از متخصصان مربوطه و حتي عامه مردم، كودكان و سايرين را از مصرف اين فراورده ها منع مي¬كنند. يكي از مهمترين چالش هاي مصرف اسنك هاي موجود در بازار هضم مشكل و خاصيت چسبندگي آن به دندان و سلول هاي اپيتليال روده است. اين مشكل از آنجايي ناشي مي شود كه گرانول هاي نشاسته در طي فرآوري نمي توانند به خوبي آب جذب كرده و متورم شوند از سوي ديگر فشار بالاي اكسترود كه حدود 600 مگاپاسكال است سبب پرس شدن اين گرانول ها مي شود. در اين اختراع، با استفاده از تخمير اجزاي اسنك و فرآوري آن با فن‌آوري اكستروژن محصولي پست بيوتيك به دست مي‌آيد كه علاوه بر خواص تغذيه‌اي منحصربه‌فرد آن به‌واسطه ژلاتينه شدن گرانول‌هاي نشاسته طي فرآيند تخمير و حرارت دهي مشكلات مذكور به‌طور كامل برطرف مي‌شود. لذا توليد اسنك تخميري و پست بيوتيك با درجه ژلاتينه شدن كامل حجيم‌شده به روش اكستروژن ،مي‌تواند گامي ابتكاري و تحول‌آفرين در صنايع اسنك محسوب شود.

تاریخ اظهارنامه: 1403/06/30
مالک/مالکان: اكرم حيدري
تاریخ ثبت:
خلاصه اختراع:

امروزه يكي از چالش‌هاي مهم پيش رو براي توليدكنندگان و همچنين ارگان‌هاي نظارتي موضوع رنگهاي مصنوعي و سنتزي است .دسترسي به منابع ارزان ، پايدار و متنوع رنگ¬ها تقريبا وجود ندارد و استفاده از رنگهاي طبيعي همراه با صرف هزينه و محدوديت هاي زيادي است ، لذا كشف و استفاده از منابع ارزان قيمت و متنوع رنگي در مواد غذايي يكي از دستوركارهاي جدي محققان و توليدكنندگان است. در اين بين گلبرگ زعفران با خاصيت هالوكروميك يكي از ضايعات كشاورزي محسوب شده كه سالانه مقدار بسيار زياد توليد و دور ريخته مي شود، از طرف ديگر خاصيت تغييرات رنگي آن نسبت به پي اچ اين امكان را به وجود مي آورد كه بتوان از آن به عنوان يك شناساگر براي ايجاد طيف وسيعي از رنگها استفاده كرد. از سوي ديگر محصولات نوآورانه جديد با پايه خلاقانه امروزه در صنايع غذايي بسيار ترويج مي شود لذا در اين اختراع نوعي قرص آهسته رهش با استفاده از گلبرگ زعفران و اسيدهاي خوراكي آلي تهيه شد كه در اين قرص ابتدا در مجاورت آب گلبرگ زعفران فوري شده رهاشده و رنگ نوشيدني به رنگ گلبرگ زعفران در خواهد آمد در مرحله بعد با رهايش تدريجي هسته مركزي و تغييرات پي اچ در بدنه نوشيدني، شاهد تغييرات رنگي بسيار جالب و مطلوبي در نوشيدني خواهيم بود.

تاریخ اظهارنامه: 1403/06/30
مالک/مالکان: اكرم حيدري
تاریخ ثبت: 1404/06/05
خلاصه اختراع:

امروزه يكي از چالش‌هاي مهم پيش رو براي توليدكنندگان و همچنين ارگان‌هاي نظارتي موضوع رنگهاي مصنوعي و سنتزي است .دسترسي به منابع ارزان ، پايدار و متنوع رنگ¬ها تقريبا وجود ندارد و استفاده از رنگهاي طبيعي همراه با صرف هزينه و محدوديت هاي زيادي است ، لذا كشف و استفاده از منابع ارزان قيمت و متنوع رنگي در مواد غذايي يكي از دستوركارهاي جدي محققان و توليدكنندگان است. در اين بين گلبرگ زعفران با خاصيت هالوكروميك يكي از ضايعات كشاورزي محسوب شده كه سالانه مقدار بسيار زياد توليد و دور ريخته مي شود، از طرف ديگر خاصيت تغييرات رنگي آن نسبت به پي اچ اين امكان را به وجود مي آورد كه بتوان از آن به عنوان يك شناساگر براي ايجاد طيف وسيعي از رنگها استفاده كرد. از سوي ديگر محصولات نوآورانه جديد با پايه خلاقانه امروزه در صنايع غذايي بسيار ترويج مي شود لذا در اين اختراع نوعي قرص آهسته رهش با استفاده از گلبرگ زعفران و اسيدهاي خوراكي آلي تهيه شد كه در اين قرص ابتدا در مجاورت آب گلبرگ زعفران فوري شده رهاشده و رنگ نوشيدني به رنگ گلبرگ زعفران در خواهد آمد در مرحله بعد با رهايش تدريجي هسته مركزي و تغييرات پي اچ در بدنه نوشيدني، شاهد تغييرات رنگي بسيار جالب و مطلوبي در نوشيدني خواهيم بود.

موارد یافت شده: 3